25 Ağustos 2011 Perşembe

KURABİYE DAĞITIYORUZ...

Lütfen sayfamızı beğendiğinizde yorumlarınızıda bırakın.
yorumlarını bırakan ve sayfayı arkadaşlarıyla paylaşanlara kurabiye hediye ediyoruz. kurabiye kazanabilmek için yapmanız gereken Malatya Butik Kurabiye nın Facebook sayfasını BEĞEN tuşuna basarak takibe almanız, hemen ardından kampanyamızı arkadaşlarınızla “PAYLAŞ”arak onların da sayfamızı “BEĞENmelerini sağlamanız. Sayfamızı daha önceden “BEĞEN”miş olsanız dahi kurabiyelerimizi halen kazanabilirsiniz, bu durumda ise tek yapmanız gereken yine Malatya Butik Kurabiye Facebook sayfasını arkadaşlarınızla “PAYLAŞ”manız.
Bunun sonucunda şu andan itibaren Malatya Butik Kurabiye Facebook sayfasını takip eden her yeni 50 kişiden 1 kişiye çekilecek kura ile bir 12 adet kurabiye hediye edilecektir, ayrıca kazananı önermiş olan diğer 1 kişiye de yine aynı şekilde kurabiye hediye edilecektir. E tabii çekilişe girecek her 50 kişi içinde sizin önerdiğiniz insan sayısı ne kadar fazla ise kazanma şansınız da o kadar fazla olacaktır.
BOL ŞANSLAR
kampanya bitiş tarihi: 1 Eylül saat 23:55
DİKKAT...
BEĞENDİKTEN sonra Ya bu yazının yorum kısmına ya da facebook sayfasındaki kurabiye dağıtıyoruz yazısının altına kendi adınızı ve paylaşarak beğenmesini sağladığınız arkadaşınızın adını yazmayı unutmayın

1 yorum: